08.04.2011 Читаючи між рядків. Уроки Чорнобиля. Образ нації

Теми:

  1. Чому Віктору Януковичу не вдалося втілити у життя чимало з обіцяного та запланованого?
  2. Що зробила і чого не зробила українська влада за минувші 25 років, аби Чорнобильська катастрофа ніколи не повторилась?
  3. Чому українській інтелігенції так не подобаються нові символи України — Гарнюня та Спритко?

Чому Віктору Януковичу не вдалося втілити у життя чимало з обіцяного та запланованого? Навіщо президент в цьому зізнався? Чи можна співпрацювати з Митним союзом, не вступаючи до нього? Як провести пенсійну реформу? Навіщо підвищувати прохідний бар’єр на виборах до Ради? Коли скасують мораторій на продаж землі? Представники парламентської більшості та опозиції обговорять в студії головні меседжі, озвучені Президентом України у щорічному зверненні. Уроки Чорнобиля. Що зробила і чого не зробила українська влада за минувші 25 років, аби подібна катастрофа ніколи не повторилась? Образ нації. Чому українській інтелігенції так не подобаються нові символи України — Гарнюня та Спритко? І чи готові критики запропонувати взамін альтернативну концепцію бренду «Україна»?

Дякуємо за участь у голосуванні. Вартість SMS: 0.80 грн. для всіх GSM операторів. Вартість дзвінка зі стаціонарного телефону 0.78 грн.. Для абонентів МТС за тарифним планом оператора. Організатор: ТОВ «ВІА Телепорт». Послуга тільки для повнолітніх.

Оставить комментарий